Вы здесь

Технологія одержання рослинно-вуглеводної білкової добавки методом вермікультивування

Автор: 
Мітіна Наталія Борисівна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
3409U000434
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
стор.
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Перспективні та існуючі методи одержання кормового білка
1.2. Особливості біоконверсії органічних відходів вермікультурою
1.3. Характеристика вермікультури та методи її культивування
ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ Ошибка! Закладка не определена.
2.1. Схема проведення дослідів Ошибка! Закладка не определена.
2.2. Об`єкти досліджень Ошибка! Закладка не определена.
2.3. Організація і методи досліджень
2.3.1. Подрібнення соняшникового лушпиння
2.3.2. Визначення статичного та динамічного кута природного укосу подрібненого соняшникового лушпиння
2.3.3. Визначення сили внутрішнього тертя і зчеплення подрібненого соняшникового лушпиння
2.3.4. Рентгенографічні дослідження соняшникового лушпиння після деструкції і фракціонування
2.3.5. Визначення моносахаридного складу в гідролізатах ЛГП та ВГП рослинних відходів
2.3.6. Термогравіметричні дослідження соняшникового лушпиння після деструкції і фракціонування
2.3.7. Культивування біомаси Еisenia fоеtіda на модифікованому соняшниковому лушпинні
2.3.8. Приготування водно?спиртових екстрактів з біомаси Eisenia fоetida, адаптованої на субстраті з модифікованого соняшникового лушпиння
2.3.8.1. Біохімічна характеристика водно?спиртових екстрактів з біомаси Eisenia foetida
2.3.8.2.
Розділення альбумінів та глобулінів
2.4. Математична обробка експериментальних даних
РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ, ХІМІЧНОГО ТА БІОПОЛІМЕРНОГО СКЛАДУ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ВЕРМІКУЛЬТИВУВАННЯ
3.1. Технологічні властивості рослинних відходів
3.2. Біохімічний склад рослинних відходів
3.3. Засоби диспергування і пристрої для подрібнення матеріалів
3.4. Визначення оптимального ступеня подрібнення соняшникового лушпиння для вермікультивування
ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
РОЗДІЛ 4. ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ВПЛИВУ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ФАКТОРІВ НА ЗРОСТАННЯ ПОПУЛЯЦІЇ EISENIA FOETIDA
4.1. Вибір вермікультури
4.2. Проведення досліджень процесу вермікультивуванню Eisenia foetida на субстраті соняшникового лушпиння з різним ступенем подрібнення
4.3. Хімічні властивості нового продукту рослинно?вуглеводної білкової добавки
4.4. Вивчення фракційного складу білків у водно?спиртових екстрактах з біомаси Eisenia fоetida, адаптованої на субстраті з модифікованого соняшникового лушпиння.
ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
РОЗДІЛ 5. РОЗРОБКА БІОТЕХНОЛОГІЇ ОДЕРЖАННЯ РВБД НА ОСНОВІ СОНЯШНИКОВОГО ЛУШПИННЯ МЕТОДОМ ВЕРМІКУЛЬТИВУВАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВОДНО?СПИРТОВИХ ЕКСТРАКТІВ З БІОМАСИ EISENIA FОETIDA
5.1. Математичне моделювання та оптимізація процесу вирощування культури Eisenia fоetida на ферментованому субстраті з соняшникового лушпиння.
5.2. Виготовлення базового субстрату з диспергованого соняшникового лушпиння фракцій частинок 0. мкм
5.3. Біопереробка ферментованого субстрату вермікультурою
5.4. Підрахунок чисельності вермікультури
5.5. Способи відокремлення вермікультури від субстрату
5.6. Технологія одержання водно?спиртових екстрактів з біомаси Eisenia fоetida.
ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
РОЗДІЛ 6. ВИРОБНИЧА ПЕРЕВІРКА РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ В ТВАРИННИЦТВІ
ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
ВИСНОВКИ
СПИСОК