Вы здесь

Клініко-гемодинамічні зміни, варіабельність ритму серця та дисфункція ендотелію у хворих на Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії

Автор: 
Назаренко Олена Валеріївна
Тип работы: 
Дис. канд. наук
Год: 
2009
Артикул:
0409U001943
129 грн
Добавить в корзину

Содержимое

ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ.
ВСТУП
РОЗДІЛ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Інфаркт міокарда та залізодефіцитна анемія: стан питання
1.2. Варіабельність ритму серця у хворих на Q-інфаркт міокарда
1.3. Маркери атеротромбозу та ендотеліальної дисфункції у хворих
на Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії.
1.4. Показники обміну заліза у хворих на Q-інфаркт міокарда і залізодефіцитну анемію.
1.5. Шляхи підвищення ефективності лікування хворих на
Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії
РОЗДІЛ КЛІНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ ХВОРИХ
2.1. Клінічна характеристика хворих.
2.2. Методи дослідження
РОЗДІЛ ОСОБЛИВОСТІ ПОКАЗНИКІВ КАРДІОГЕМОДИНАМІКИ, ВАРІАБЕЛЬНОСТІ РИТМУ СЕРЦЯ, ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ЕНДОТЕЛІЮ ТА АТЕРОТРОМБОЗУ У ХВОРИХ НА Q-ІНФАРКТ МІО-КАРДА НА ФОНІ ЗАЛІЗОДЕФІЦИТНОЇ АНЕМІЇ.
3.1. Особливості внутрішньосерцевої гемодинаміки у хворих на
Q-інфаркт міокарда в поєднанні із залізодефіцитною ане-мією
3.2. Особливості показників добового моніторування ЕКГ та варіабельності ритму серця у хворих на Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії.
3.3. Особливості функціонального стану ендотелію та показників атеротромбозу у хворих на Q-інфаркт міокарда в поєднанні із залізодефіцитною анемією.
РОЗДІЛ ВПЛИВ ТРИМЕТАЗИДИНУ НА ПОКАЗНИКИ ВНУТРІШНЬОСЕРЦЕВОЇ ГЕМОДИНАМІКИ, ВАРІАБЕЛЬНОСТІ РИТМУ СЕРЦЯ ТА ЕНДОТЕЛІАЛЬНОЇ ФУНКЦІЇ У ХВОРИХ НА Q-ІНФАРКТ МІОКАРДА НА ФОНІ ЗАЛІЗОДЕФІЦИТНОЇ АНЕМІЇ ТА БЕЗ АНЕМІЧНОГО СИНДРОМУ
4.1. Вплив триметазидину на показники внутрішньосерцевої гемодинаміки, варіабельності ритму серця та ендотеліальної функції у хворих на Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії
4.1.1. Вплив триметазидину на показники внутрішньосерцевої гемодинаміки у хворих на Q-інфаркт міокарда із залізодефіцитною анемією.
4.1.2. Вплив триметазидину на показники добового моніторування ЕКГ та варіабельності ритму серця у хворих на Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії
4.1.3. Вплив триметазидину на функціональний стан ендотелію судин у хворих на Q-інфаркт міокарда на фоні залізодефіцитної анемії.
4.2. Вплив триметазидину на кардіогемодинаміку, параметри варіабель-
ності ритму серця та ендотеліальної функції у хворих на Q-інфаркт міокарда без анемічного синдрому
4.2.1. Вплив триметазидину на показники внутрішньосерцевої гемодинаміки у хворих на Q-інфаркт міокарда без анемічного син-дрому.
4.2.2. Вплив триметазидину на показники добового моніторування ЕКГ та варіабельності ритму серця у хворих на Q-інфаркт міокарда без анемічного синдрому.
4.2.3. Вплив триметазидину на функціональний стан ендотелію судин у хворих на Q-інфаркт міокарда без анемічного синдрому
4.3. Порівняльний аналіз впливу триметазидину на показники внутрішньосерцевої гемодинаміки, варіабельності ритму серця та ендотелі-альної функції у хворих на Q-інфаркт міокарда в поєднанні та без залізодефіцитної анемії.
4.4. Прогноз клінічного перебігу Q-інфаркту міокарда у хворих на залізодефіцитну анемію та без анемічного синдрому.
РОЗДІЛ АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕННЯ.
ВИСНОВКИ
ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
СПИСОК