Зміст
ВСТУП
ОСНОВНА ЧАСТИНА
РОЗДІЛ 1.
ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1.
Характеристика селену та поширення його в природі
1.2.
Форми селену та біологічні аспекти його функцій
1.3.
Потреба тварин в селені та способи її забезпечення
РОЗДІЛ 2.
ЗАГАЛЬНА МЕТОДИКА І ОСНОВНІ МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ
2.1.
Матеріал та загальна методика
2.2.
Методи досліджень
РОЗДІЛ 3.
РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ
3.1.
Дослід I: ”Вплив різних рівнів селену в раціоні на обмін речовин і відтворну
здатність ремонтних свинок”
3.1.1.
Споживання кормів піддослідними тваринами
3.1.2.
Динаміка живої маси і витрати кормів на приріст піддослідних свинок
3.1.3.
Відтворна здатність піддослідних свинок
3.1.4.
Перетравність поживних речовин
3.1.5.
Баланс азоту
3.1.6.
Баланс мінеральних елементів
3.1.7.
Гематологічні показники
3.2.
Дослід II: ”Вплив різних джерел селену в раціоні на обмін речовин і відтворну
здатність ремонтних свинок”
3.2.1.
Споживання кормів піддослідними тваринами
3.2.2.
Динаміка живої маси і витрати кормів на приріст піддослідних свинок
3.2.3.
Відтворна здатність піддослідних свинок
3.2.4.
Вплив оптимальної дози та різних джерел селену в раціоні на його вміст у
плаценті, молозиві та молоці свиноматок
3.2.5.
Перетравність поживних речовин
3.2.6.
Баланс азоту
3.2.7.
Баланс мінеральних елементів
3.2.8.
Гематологічні показники
3.3.
Економічна ефективність результатів досліджень
3.4.
Виробнича перевірка результатів досліджень
РОЗДІЛ 4.
АНАЛІЗ І УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ
ВИСНОВКИ
ПРОПОЗИЦІЇ ВИРОБНИЦТВУ
СПИСОК
- Киев+380960830922