- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003505 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінаті
- Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв
- Наукове обґрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів та обладнання харчових та фармацевтичних виробництв
- Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості
- Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна
- Телемедичне забезпечення роботи хірургічної служби регіонального рівня
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Наукові основи створення транспортних систем екстракторів бурякоцукрового виробництва
- Розроблення науково-технічних основ процесів перемішування і диспергування рідинних гетерогенних систем та їх апаратурне забезпечення