- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Конкурентоспроможність продукції цукробурякового виробництва і стратегія її підвищення
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
0404U003557 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Раціональне використання сільського трудового потенціалу
- Розвиток агропромислової інтеграції на регіональному рівні
- Економічні інтереси та напрями їх реалізації в особистих селянських господарствах (на прикладі Миколаївської області)
- Організаційно-економічний механізм підвищення конкурентоспроможності продукції скотарства
- Ціноутворення на сільськогосподарську продукцію в системі ф`ючерсного ринку (на прикладі ринку зернових)
- Економічні аспекти підвищення ефективності виробництва м'яса великої рогатої худоби в нових умовах господарювання
- Акціонерний капітал підприємств: формування і управління (за матеріалами бурякоцукрового підкомплексу АПК України)
- Формування ринку зерна круп'яних культур та продуктів їх переробки
- Орендні земельні відносини та механізм їх удосконалення в ринкових умовах
- Ефективність енергоспоживання і шляхи її підвищення в аграрному секторі