- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розвиток обладнання потокових систем харчо- вих виробництв на основі використання гравіта- ційних сил
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U002531 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп
- Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
- Наукове обґрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини
- Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини
- Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини