- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U004755 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
- Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
- Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
- Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
- Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків
- Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю
- Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста
- Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
- Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування