- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U004755 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
- Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
- Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками
- Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок.
- Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
- Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками
- Технологія напівфабрикату кісткового харчовогота паштетних печінкових мас з його використанням
- Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
- Теорія інформаційної економіки: зміст і основні суперечності
- Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей.