- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U004755 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами
- Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
- Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
- Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування
- Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
- Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока.
- Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів
- Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій