- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
3408U005310 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура
- Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів
- Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі
- Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
- Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла.
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням
- Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами
- Теоретико-методологічні засади товарознавчої експертизи ювелірних коштовностей