- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2003
Артикул:
0503U000014 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження
- Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
- Розробка технології соусів-дресингів
- Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв
- Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію
- Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
- Теорія інформаційної економіки: зміст і основні суперечності
- Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп