- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2003
Артикул:
0503U000014 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків
- Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м"яких та розсольних сирів.
- Теорія інформаційної економіки: зміст і основні суперечності
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура
- Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів
- Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
- Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста
- Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення
- Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі