- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
3407U004756 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
- Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
- Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
- Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура
- Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням