- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2009
Артикул:
3509U000064 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового
- Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
- Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
- Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Наукове обґрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки
- Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
- Технологія молочно-білкових фаршів з використання йодовмісної водоростевої добавки