- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2009
Артикул:
3509U000064 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
- Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок.
- Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
- Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
- Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура
- Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування.
- Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків