- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2009
Артикул:
3509U000064 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки
- Технологія солодких стравта соусів з використанням субтропічної сировини
- Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів
- Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
- Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
- Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
- Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення
- Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового