- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2009
Артикул:
3509U000064 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
- Технологія напівфабрикату кісткового харчовогота паштетних печінкових мас з його використанням
- Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
- Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового
- Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла.
- Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
- Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
- Наукове обґрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки
- Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження