- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
0407U001456 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції
- Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока.
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
- Прогнозування кон'юнктури ринку молочних продуктів з врахуванням циклічності розвитку економіки України
- Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів
- Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі
- Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
- Теоретико-методологічні засади товарознавчої експертизи ювелірних коштовностей
- Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням