- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2007
Артикул:
0407U001456 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Теоретико-методологічні засади товарознавчої експертизи ювелірних коштовностей
- Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
- Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
- Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
- Технологія солодких стравта соусів з використанням субтропічної сировини
- Технологія драглеподібної десертної продукції з використанням систем крохмаль - функціональний полісахарид
- Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів
- Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням