- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2007
Артикул:
0407U001456 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
- Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
- Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
- Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків
- Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
- Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
- Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Прогнозування кон'юнктури ринку молочних продуктів з врахуванням циклічності розвитку економіки України
- Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо