- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2005
Артикул:
3505U000619 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
- Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
- Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
- Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
- Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю
- Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
- Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м"яких та розсольних сирів.
- Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля