- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2005
Артикул:
3505U000619 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Технологія молочно-білкових фаршів з використання йодовмісної водоростевої добавки
- Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
- Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
- Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів
- Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування.
- Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів
- Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування
- Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного