- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2005
Артикул:
3505U000619 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
- Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Технологія виробів із пісочного тіста з використанням ядра насіння соняшнику
- Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
- Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
- Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
- Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.