- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
3409U002686 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення
- Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини
- Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп
- Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів
- Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками
- Удосконалення технології виробництва швидкозаморожених м'ясних напівфабрикатів
- Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
- Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками
- Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням
- Технологія десертів молочних з використанням карагінанів