- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2009
Артикул:
3409U002686 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
- Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням
- Технологія напівфабрикатів реструктурованих на основі печериць
- Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
- Розвиток організаційно-еконмоічного забезпечення регулювання системи егологічних відносин
- Технологія молочно-білкових фаршів з використання йодовмісної водоростевої добавки
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування