- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000350 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
- Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення
- Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
- Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
- Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового
- Технологія напівфабрикату кісткового харчовогота паштетних печінкових мас з його використанням
- Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками