- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000350 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
- Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
- Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
- Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
- Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами
- Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла.
- Розробка технології соусів-дресингів