- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Тип роботи:
Дис. докт. наук
Рік:
2008
Артикул:
3508U000350 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій
- Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів.
- Технологія молочно-білкових фаршів з використання йодовмісної водоростевої добавки
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
- Розробка технології соусів-дресингів
- Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листкового тіста
- Технологія напівфабрикату кісткового харчовогота паштетних печінкових мас з його використанням