- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2008
Артикул:
3508U000350 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону
- Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів
- Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
- Технологія солодких страв з окарою
- Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування
- Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів
- Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками
- Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
- Технологія соусів на емульсійній основі з використанням вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура