- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2008
Артикул:
3508U000350 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія солодких страв з окарою
- Технологія термостабільних емульсійних соусів на основі овочевої сировини
- Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
- Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
- Технологія пісочного тіста і печива функціонального призначення з використанням селеновмісних олій
- Теорія інформаційної економіки: зміст і основні суперечності
- Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
- Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування
- Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів
- Удосконалення технології йогуртів функціонального призначення з використанням бета-каротину мікробіологічного походження