- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
0402U000622 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
- Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
- Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок.
- Прогнозування кон'юнктури ринку молочних продуктів з врахуванням циклічності розвитку економіки України
- Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
- Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура
- Технологія солодких стравта соусів з використанням субтропічної сировини
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла.
- Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів