- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
0402U000622 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології функціонального молочного продукту, збагаченого біфідобактеріями, для дитячого харчування
- Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини
- Наукове обґрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
- Технологія солодких страв і соусів із вітапектином та фітосорбентом
- Наукове обґрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки
- Теоретико-методологічні засади товарознавчої експертизи ювелірних коштовностей
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів
- Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки