- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U000146 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка технології виробів з пісочного тіста з використанням чорноплідної горобини
- Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна
- Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини
- Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками
- Розробка технологій ферментованих молочних напоїв діабетичного призначення з використанням комплексів синбіотиків
- Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
- Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
- Технологія продуктів з харчовими добавками рослинного походження для оздоровчого харчування.
- Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
- Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м"яких та розсольних сирів.