- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
3408U005429 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
- Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока.
- Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
- Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Використання кріас-порошків із виноградних вичавків у виробництві борошняних виробів
- Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
- Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок.
- Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами