- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Технологія десертної продукції емульсійного типу з використанням стабілізаційних систем на основі крохмалю
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U000146 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового
- Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
- Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів
- Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
- Удосконалення технології перероблення ефірних олій з отриманням харчових натуральних ароматизаторів
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
- Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів
- Технологія напівфабрикату з топінамбуру і цикорію та паштетів з його використанням
- Теоретико-методологічні засади товарознавчої експертизи ювелірних коштовностей
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення