- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
Тип работы:
Дис. докт. наук
Год:
2009
Артикул:
3509U000064 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення
- Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
- Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
- Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками
- Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування
- Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками
- Технологія м’ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
- Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла.
- Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини
- Технологія солодких страв з окарою