- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
3409U003158 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
- Наукове обґрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання
- Технологія м’ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового
- Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла.
- Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові
- Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції
- Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту
- Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок
- Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини
- Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі