- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Технологія реструктурованого напівфабрикату з дині
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
3409U003158 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
- Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок.
- Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками
- Наукові основи розробки технологій молочних продуктів функціонального призначення
- Наукове обґрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами
- Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
- Розробка технології соусів-дресингів
- Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів
- Теорія інформаційної економіки: зміст і основні суперечності
- Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини