Ви є тут

Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів

Автор: 
Якобчук Роман Леонідович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U000892
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Стор.
ВСТУП.
РОЗДІЛ
АНАЛІЗ ПРОЦЕСІВ СУШІННЯ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ. 1.1. Пивні дріжджі як об'єкт сушіння. 1.2. Основні відомості про процес сушіння пивних дріжджів 1.3. Апаратурне оформлення процесів сушіння пивних дріжджів. 1.4. Мета і завдання досліджень
РОЗДІЛ
РОЗРОБЛЕННЯ МЕТОДИК ДОСЛІДЖЕНЬ. 2.1. Передумови підготовки методик для проведення експериментальних досліджень . 2.2. Методики мікробіологічного аналізу пивних дріжджів 2.3. Методики досліджень фізико-механічних властивостей пивних дріжджів. 2.4. Методика термічного аналізу пивних дріжджів . 2.5. Методики визначення кінетичних та тепломасообмінних характеристик пивних дріжджів 2.5.1. Методика дослідження гігроскопічних властивостей пивних дріжджів. 2.5.2. Методика визначення теплоємності пивних дріжджів 2.6. Методика дослідження розподілу розпиленої рідини у факелі форсунки. 2.7. Методика дослідження кінетики сушіння краплин в потоці теплоносія. 2.8. Методика дослідження кінетики сушіння пивних дріжджів в тонкому шарі 2.9. Методика дослідження теплообміну при сушінні деструктурованих пивних дріжджів на поверхні інертного матеріалу.
РОЗДІЛ
ТЕОРЕТИЧНІ ТА ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГІДРОДИНАМІКИ РОЗПИЛЕННЯ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ 3.1. Дослідження структурно-механічних характеристик пивних дріжджів . 3.1.1. Дослідження в'язкості пивних дріжджів 3.1.2. Дослідження кута змочування та поверхневого натягу пивних дріжджів . 3.2. Розпилювання рідини відцентрово-струменевими форсунками 3.3. Дослідження дисперсних характеристик факелу розпилу, що утворюється відцентрово-пневматичними форсунками.
РОЗДІЛ
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ СУШІННЯ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ 4.1. Дослідження гігроскопічних та термічних властивостей пивних дріжджів 4.2. Дослідження кінетики сушіння пивних дріжджів в тонкому шарі. 4.3. Дослідження кінетики сушіння одиночної краплини пивних дріжджів 4.4. Дослідження процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів у вібропсевдозрідженому шарі інертних тіл 4.4.1. Характер циркуляції інертного матеріалу у вібропсевдозрідженому шарі 4.4.2. Розподіл температури в шарі інертного матеріалу 4.4.3. Тепло- і масообмін в шарі інертного матеріалу при сушінні деструктурованих пивних дріжджів .ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇСПИСОК