Ви є тут

Жирнокислотний склад ліпідів печінки та скелетних м'язів коропів при додаванні до раціону продуктів олійного виробництва.

Автор: 
Цап Марія Михайлівна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U004396
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ
ПОЗНАЧЕНЬ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1.1. Біологічні особливості
коропа….
1.2. Перетравлення ліпідів, всмоктування жирних кислот у травному каналі та їх
використання в синтезі ліпідів у тканинах риб.
1.3. Вплив кормових жирів і жирних кислот на організм
риб.
1.4. Роль поліненасичених жирних кислот в організмі
риб.
РОЗДІЛ 2. ВИБІР НАПРЯМІВ ДОСЛІДЖЕНЬ, МЕТОДИКА ТА МЕТОДИ
ВИКОНАННЯ
РОБОТИ
РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ
3.1. Вплив згодовування коропам комбікорму, збагаченого соняшниковим фузом і
ріпаковою олією на концентрацію окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК
у хімусі товстого відділу кишечника, печінці та скелетних
м’язах……………….
3.1.1. Хімічний склад і температура води, чисельність та біомаса
зообентосу в
ставах
3.1.2. Вміст окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК у природних
(зообентосі) і штучних (стандартному комбікормі та збагаченому ріпаковою олією
і соняшниковим фузом комбікормі) кормах для
коропів…
3.1.3. Концентрація окремих жирних кислот загальних ліпідів
і НЕЖК у хімусі товстого відділу кишечника коропів
за згодовування їм комбікорму, збагаченого соняшниковим
фузом і ріпаковою
олією….
3.1.4. Рівень окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК у печінці коропів
при згодовуванні їм комбікорму, збагаченого соняшниковим фузом і ріпаковою
олією
3.1.5. Вміст окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК
у скелетних м’язах коропів при згодовуванні їм комбікорму, збагаченого
соняшниковим фузом і ріпаковою олією.
3.1.6. Продуктивність коропів при згодовуванні їм комбікорму,
збагаченого соняшниковим фузом і ріпаковою олією.
3.2. Вплив згодовування коропам комбікорму, збагаченого ріпаковим фузом і
соняшниковою олією, на вміст окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК у
хімусі товстого відділу кишечника, печінці таскелетних м’язах
……….
3.2.1. Хімічний склад і температура води, чисельність та біомаса зообентосу в
ставах…………………
3.2.2. Вміст окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК у природних
(зообентосі) і штучних (стандартному комбікормі
та збагаченому ріпаковим фузом і соняшниковою олією комбікормі) кормах для
коропів………………………
3.2.3. Концентрація окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК
у хімусі товстого відділу кишечника коропів при згодовуванні їм стандартного
гранульованого комбікорму, збагаченого
ріпаковим фузом і соняшниковою
олією
3.2.4. Рівень окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК у печінці коропів
при згодовуванні їм комбікорму, збагаченого ріпаковим фузом і соняшниковою
олією….
3.2.5. Вміст окремих жирних кислот загальних ліпідів і НЕЖК
у скелетних м’язах коропів при згодовуванні їм комбікорму, збагаченого
ріпаковим фузом і соняшниковою олією.
3.2.6. Продуктивність коропів при згодовуванні їм комбікорму,
збагаченого ріпаковим фузом і соняшниковою олією.
РОЗДІЛ 4. АНАЛІЗ ТА УЗАГАЛЬНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ДОСЛІДЖЕНЬ
ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ПРИ ВИКОРИСТАННІ
РІПАКОВОЇ ОЛІЇ В ГОДІВЛІ КОРОПІВ……………………………………….…
ВИСНОВКИ.
ПРОПОЗИЦІЇ
ВИРОБНИЦТВУ.
СПИСОК