- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
0409U005557 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Управління витратами підприємства на маркетингові комунікації
- Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням
- Товарознавчі дослідження споживних властивостей, якості і збереженості розробленого здобного печива поліпшеного складу
- Впровадження системи маркетингових технологій при здійсненні імпортних операцій
- Зносостійкість оздоблених льоновмісних платтяно-сорочкових тканин
- Товарознавче оцінювання експлуатаційних властивостей захисних покриттів для деревних будівельних матеріалів
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані
- Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва
- Товарознавча оцінка фарбувальних композицій і лакофарбових покриттів на основі алкідних смол для деревини