- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
0409U005557 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Формування збалансованої системи показників оцінки діяльності підприємства
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
- Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
- Товарознавча оцінка світлостійкості фіранкових текстильних матеріалів
- Споживні властивості спредів підвищеної біологічної цінності
- Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком
- Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання
- Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви
- Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини