- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2009
Артикул:
0409U005557 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Зносостійкість оздоблених льоновмісних платтяно-сорочкових тканин
- Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
- Впровадження системи маркетингових технологій при здійсненні імпортних операцій
- Формування і товарознавче оцінювання споживних властивостей бавовняних білизняних тканин
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Товарознавча оцінка біодизельного палива на основі ріпакової олії та ізопропілового спирту
- Товарознавча оцінка синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання
- Формування асортименту та якості тканин для опорядження підприємств ресторанного господарства