- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U003840 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Інтенсифікація екстрагування термолабільних субстанцій із застосуванням поверхнево-активних речовин на прикладі групи органопрепаратів
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
- Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
- Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
- Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи.
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Визначення раціональних конструктивно технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із тіста з начинкою.