- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003840 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні
- Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв
- Удосконалення процесів та обладнання для виробництва слоду
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів
- Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва
- Сушка пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
- Удосконалення процесу обробки пива високим тиском з метою стабілізації його якості
- Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки