Ви є тут

Удосконалення процесів та обладнання для виробництва слоду

Автор: 
Підлісний Віталій Володимирович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U003206
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Стор.
Вступ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 1. Загальна характеристика технологій виробництва
солоду. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
1.1. Технологічні особливості процесів замочування
зерна. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .
1.2. Технологічні особливості пророщування зерна. . . . . . .
1.3. Кондиціонування аераційного повітря. . . . . . . . . . . . . .
1.4. Системи транспортування повітря. . . . . . . . . . . . . . . . . .
Задачі досліджень. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
РОЗДІЛ 2. Методики виконання наукових досліджень. . . . . . . . . .
2.1. Особливості досліджень процесів замочування
зерна. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .
2.2. Особливості досліджень тепло- і масообміну,
пов'язаних з пророщуванням солоду. . . . . . . . . . . . . . . .
2.3. Основні результати і висновки. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 3. Особливості та інтенсифікація масообміну
в процесах замочування зерна. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
3.1. Фізико-хімічні явища в масообміні при
зволоженні зерна. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
3.2. Особливості газообміну і масопередачі в
середовищі. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .
3.3. Визначення параметрів циркуляційних
контурів. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
3.4. Основні результати і висновки. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
РОЗДІЛ 4. Кондиціонування повітря і аерація солоду в
процесах пророщування. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
4.1. Визначення теплових і матеріальних потоків у
процесах пророщування солоду. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
4.2. Удосконалення процесів кондиціонування і
вилучення діоксиду вуглецю з рециркуляційної
частини повітря. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
4.3. Особливості кондиціонування повітря в
зимовий час. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .
4.4. Визначення параметрів рециркуляційних режимів. . . .
4.5. Визначення теплотехнічних параметрів кондиціо-
нування повітря. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
.
4.6. Зволоження зернової маси в режимі душіювання. . . . .
4.7. Основні результати і висновки. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Висновки по дисертаційній роботі. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . .
Список