- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U002510 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розроблення процесу сушіння деструктурованих пивних дріжджів
- Телемедичне забезпечення роботи хірургічної служби регіонального рівня
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
- Наукове обгрунтування енергозберігаючих процесів та обладнання для сепарації харчової сипкої сировини
- Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні