- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2002
Артикул:
3402U002510 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
- Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Віброакустика овочерізальних машин підприємств харчування
- Моделювання процесів комбінованої обробки молочної сироватки електромагнітним полем
- Удосконалення процесів та обладнання для виробництва слоду
- Дослідження сушіння рослинної сировини у відцентровому псевдозрідженому шарі
- Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
- Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини