- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2003
Артикул:
3403U001014 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Наукове обґрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів та обладнання харчових та фармацевтичних виробництв
- Регулювання земельних відносин і обороту земельних ділянок аграрних господарств
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв
- Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
- Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп
- Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення
- Енергозберігаючі апарати і гідродинаміка в умовах комбінування технологічних процесів харчових виробництв
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка
- Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням