- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
3405U001796 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Наукове обгрунтування і розробка прогресивних процесів та обладнання для виробництва жарених кулінарних виробів
- Розробка процесів сушіння кизилу та продуктів на його основі
- Розробка обладнання для жаріння м'яса з високим вмістом сполучної тканини
- Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці
- Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів
- Удосконалення процесу подрібнення м?якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації
- Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі
- Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
- Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем
- Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками