- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Розробка апарата та дослідження процесу обробки пряно-ефірної сировини при розрідженні з НВЧ-енергопідводом
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001796 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини
- Розроблення процесу імпульсного електроплазмолізу тканини цукрового буряку та способу її комбінованої теплової і електричної обробки
- Процеси фасовки круп харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання
- Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин
- Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів.
- Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві
- Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосування мембранних процесів
- Удосконалення протирального обладнання підприємств харчування