- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
0405U003546 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Оцінка ефективності брендингу на основі функціонального підходу
- Товарознавча оцінка світлостійкості фіранкових текстильних матеріалів
- Товарознавча оцінка синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
- Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
- Товарознавча оцінка шкурок хутрового кроля
- Міжнародна трудова міграція в умовах глобалізації
- Оцінка ефективності інноваційної діяльності промислового підприємства
- Товарознавча оцінка синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування