- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
0405U003546 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Формування якості паштетів з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
- Формування споживних властивостей печива цукрового з природними антиоксидантними добавками
- Формування споживних властивостей морозива для спортсменів
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Формування асортименту та якості фільтрувальних нетканих матеріалів на основі термостійких волокон
- Формування споживних властивостей заморожених напівфабрикатів із томатних овочів
- Товарознавча оцінка фарбувальних композицій і лакофарбових покриттів на основі алкідних смол для деревини
- Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою