- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U003546 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Товарознавча оцінка якості телевізорів на стадіях обігу та експлуатації
- Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням
- Товарознавча оцінка синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
- Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
- Зносостійкість оздоблених льоновмісних платтяно-сорочкових тканин
- Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання
- Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням
- Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності