- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U003546 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Товарознавча оцінка пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою
- Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
- Товарознавча оцінка фарбувальних композицій і лакофарбових покриттів на основі алкідних смол для деревини
- Товарознавча оцінка якості телевізорів на стадіях обігу та експлуатації
- Формування асортименту нових безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
- Якість і безпека м'ясопродуктів, отриманих в несприятливих еколого-епізоотичних умовах
- Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі
- Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх якості під час зберігання
- Товарознавча оцінка синтетичних мийних засобів для дитячого одягу
- Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів