- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Споживні властивості і збереженність вафель з рослинними добавками.
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U003546 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Податкове адміністрування торговельних підприємств
- Формування споживних властивостей нових сирів типу чедер .
- Оцінка ефективності брендингу на основі функціонального підходу
- Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини
- Стабілізація природного кольору продуктів переробки фруктів і овочів
- Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні
- Формування якості порошкоподібних С-вітамінних біологічно активних добавок із перцю солодкого
- Цивілізаційні детермінанти конкурентоспроможності національної економіки
- Управління якістю напоїв для спортсменів
- Формування якості добавок із хлорофіловмісних овочів та продуктів харчування з їх використанням