ЗМІСТ
стор.ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ У ХАРЧОВИХ РАЦІОНАХ СПОРТСМЕНІВ1.1.Основні проблеми та особливості харчування спортсменів. Вплив харчового раціону на фізичну працездатність спортсменів1.2.Характеристика функціональних добавок, що використовуються для збагачення харчових продуктів спортивного призначення1.3.Перспективи розвитку українського ринку харчових продуктів для спортсменів1.4.Морозиво спеціального призначенняЗаключення до
розділу
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ, ОБ'ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ2.1.Об'єкти досліджень та схема постановки експерименту2.Оптимізація рецептур нових видів морозива для спортсменів за функціональними напрямами2.Методи досліджень якості нових видів морозива та математико-статистична обробка їх результатів
РОЗДІЛ 3. ФОРМУВАННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МОРОЗИВА ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ3.1.Розробка товарознавчої класифікації харчових продуктів спортивного призначення3.2.Дослідження цільового контингенту споживачів харчових продуктів для спортсменів3.3.Розробка оптимальних рецептур морозива з топінгами серії "Тайм-аут" для спортсменів3.4.Товарознавча характеристика морозива серії "Тайм-аут"3.4.1. Органолептична оцінка 3.4.2. Фізико-хімічні дослідження3.4.3. Аналіз харчової та біологічної цінності3.4.4. Встановлення показників безпечності3.5.Розрахунок інтегрального показника якості та оцінка перспективної конкурентоспроможності морозива для спортсменівЗаключення до
розділу
РОЗДІЛ 4. ЗМІНИ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ
МОРОЗИВА СЕРІЇ "ТАЙМ-АУТ" В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ4.1.Аналіз змін споживних властивостей морозива серії "Тайм-аут" при зберіганні4.1.1. Органолептичних та фізико-хімічних показників 4.1.2. Показників харчової та біологічної цінності 4.1.3. Мікробіологічних показників 4.2.Дослідження якості морозива серії "Тайм-аут" для спортсменів при зберіганні в різних видах упаковкиЗаключення до
розділу
РОЗДІЛ 5. ВИЗНАЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ МОРОЗИВА ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ СЕРІЇ "ТАЙМ-АУТ"5.1.Дослідження антиоксидантних властивостей нових видів морозива для спортсменів (in vitro)5.2.Дослідження впливу комплексного споживання морозива спеціального призначення на стан антиоксидантної системи організму спортсменів (in vivo)5.3.Вплив комплексного споживання морозива серії "Тайм-аут" на фізичну працездатність та відновлювальні процеси в організмі спортсменівЗаключення до
розділу
РОЗДІЛ 6. СОЦІАЛЬНА ТА ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА І РЕАЛІЗАЦІЇ МОРОЗИВА СЕРІЇ "ТАЙМ-АУТ"
6.1.Аналіз ставлення споживачів до морозива серії "Тайм-аут" та дослідження соціальної ефективності від його споживання6.Аналіз економічної ефективності виробництва нових видів морозива для спортсменів6.3.Розробка рекомендацій цільовій групі споживачів щодо раціонального споживання нових видів морозиваЗаключення до
розділу ВИСНОВКИСПИСОК
- Київ+380960830922