- Киев+380960830922
Вы здесь
Введите ключевые слова для поиска диссертаций:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип работы:
Дис. канд. наук
Год:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендуемые диссертации
- Екологічна освіта учнів навчальних закладів середнього ступеня в Німеччині.
- Підготовка майбутніх учителів до професійно орієнтаційної роботи зі старшокласниками
- Підготовка майбутніх фахівців з музичного мистецтва у навчальних закладах Західної України (перша половина ХХ століття).
- Підготовка майбутніх учителів фізичного виховання до формування культури здоров’я школярів
- Теоретичні і методичні основи екологічної підготовки фахівців у технічних університетах
- Педагогічні умови формування економічної компетентності майбутніх офіцерів-прикордонників у процесі фахової підготовки
- Формування професійної самосвідомості майбутніх викладачів-музикантів у процесі фахової підготовки
- Теоретико-методичні основи формування соціальної компетентності студентів вищих навчальних закладів економічного профілю
- Формування професійної готовності майбутніх фахівців з охоронної справи у процесі спеціальної фізичної підготовки
- Теоретичні та методичні основи формування іншомовної професійної компетентності студентів вищих технічних навчальних закладів в умовах дистанційної освіти