- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Організація навчального процесу у коледжі економічного профілю
- Професійна діяльність учителя з розвитку творчих здібностей старшокласників на уроках природни чо-математичного циклу
- Теорія і практика професійної підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання і спорту із застосуванням інформаційних технологій
- Формування готовності майбутніх фахівців у сфері міжнародних відносин до міжкультурної комунікації
- Професійно-педагогічна підготовка льотно-інструкторського складу ВПС України у вищих навчальних військових закладах
- Управління самостійною пізнавальною діяльністю майбутніх економістів
- Підготовка менеджерів у вищих навчальних закладах Великої Британії, Канади, США
- Підготовка майбутніх учителів фізичної культури до фізкультурно-оздоровчої роботи з учнями загальноосвітніх навчальних закладів
- Теоретичні та методичні основи формування інформаційної культури майбутнього вчителя початкових класів.
- Економічна безпека роздрібних підприємств корпоративних мереж