- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Теоретико-методичні засади професійної підготовки майбутніх учителів трудового навчання в умовах ступеневої освіти
- Підготовка майбутніх учителів до професійно орієнтаційної роботи зі старшокласниками
- Організаційно-педагогічні умови адаптації майбутніх інженерів-педагогів
- Формування продуктивного педагогічного мислення майбутніх учителів гуманітарних дисциплін
- Теорія і практика підготовки майбутніх учителів до формування гуманістичних відносин молодших школярів
- Підготовка майбутніх учителів початкових класів до валеологічного виховання учнів.
- Стимулювання професійного саморозвитку майбутнього вчителя гуманітарного профілю засобами проектних технологій
- Формування основ професійної культури вчителя математики у процесі навчання математичного аналізу
- Формування пошуково-інформаційної компетентності майбутніх учителів у процесі роботи зі словниково-довідниковою літературою.
- Профілактика асоціальної поведінки учнів закладів профтехосвіти