- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003505 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду
- Підвищення ефективності процесу подрібнення кормів
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
- Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів
- Процес обробки рідкого курячого яйця високим тиском з метою стабілізації його якості
- Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення
- Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні
- Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
- Процеси фасовки круп харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання