- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Сушіння вівсяної крупи у завислому шарі
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2002
Артикул:
3402U003505 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві розчинної кави
- Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування
- Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення
- Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
- Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів.
- Процеси фасовки круп харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання
- Удосконалення процесу видалення нутрощів хамси гідравлічним способом
- Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском