- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
0404U001236 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Система моніторингу, контролю і профілактики токсикоінфекцій сальмонельозної та ешерихіозної етіологій
- Ветеринарно-санітарна експертиза, якість і безпека харчових мідій
- Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного похо-дження
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Ветеринарно-санітарна оцінка м'ясопродуктів, що реалізуються на ринках, та заходи з підвищення їх якості.
- Фізіологічний стан бугайців і ветеринарно- санітарна оцінка яловичини, виробленої в умовах підвищеного вмісту кадмію за корекції метаболізму хелатами мікроелементів та вітамінами
- Ветеринарно-санітарна експертиза та санітарна оцінка риби при кудоозах
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями