- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса курчат, виробленого при стимуляції їх росту та розвитку
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2004
Артикул:
0404U001236 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Ветеринарно-санітарна оцінка якості яловичини NOR, PSE, DFD та удосконалення методів визначення її свіжості
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Ветеринарно-санітарна експертиза свинини, виробленої в умовах дефіциту заліза та його корекції
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Ветеринарно-санітарна і якісна оцінка сухих кормів тваринного походження для непродуктивних тварин
- Критерії оцінки якості м'яса
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями
- Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини
- Ветеринарно-санітарний контроль виробництва сирого товарного молока за мікробіологічними та паразитологічними критеріями