- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
3405U001014 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
- Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго
- Розроблення способів дезінфекції та підготовки живильної води для екстрагування сахарози з бурякової стружки
- Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою зменшення втрат цукрози від розкладання
- Удосконалення технології екстрактів та концентратів із рослинної сировини
- Розроблення технології високовуглеводного порошку біологічно активної дії із стружки топінамбура
- Розроблення методів контролю бурякоцукрового виробництва за вмістом токсичних елементів в сировині, напівпродуктах та продукції
- Удосконалення технології вилучення сахарози з бурякової стружки із застосуванням полімерного біоцидного препарату