- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Теорія і методика проектування системи педагогічної підготовки майбутніх інженерів-педагогів
- Формування професійної компетентності майбутніх фахівців з готельного господарства у процесі фахової підготовки
- Розвиток творчого потенціалу майбутнього інженера в процесі професійної підготовки у вищому технічному навчальному закладі
- Формування готовності до опрацювання іншомовної фахової літератури у студентів вищих медичних навчальних закладів
- Підготовка майбутніх учителів до інноваційної педагогічної діяльності засобами ділової гри
- Післядипломна освіта вчителя початкових класів в системі методичної роботи загальноосвітньої школи
- Розвиток соціально-економічного потенціалу регіону в умовах транзитивної економіки
- Методолого-практичні засади інвестиційно-інноваційного розвитку регіонального промислового комплексу
- Формування готовності до педагогічної діяльності майбутніх магістрів у вищих технічних навчальних закладах.
- Формування готовності майбутніх педагогів до професійного самовдосконалення