- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Педагогічні умови організації виробничої практики учнів вищого професійного училища кулінарного профілю
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2005
Артикул:
0405U005046 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Формування педагогічної самоефективності майбутніх учителів початкових класів у професійній підготовці
- Формування професійної культури майбутніх тележурналістів у фаховій підготовці
- Педагогічні умови успішності професійної діяльності вчителя
- Підготовка студентів університету до роботи з підлітками девіантної поведінки
- Формуванння акмеологічної компетентності вчителя в системі післядипломної педагогічної освіти
- Формування професійно значущих якостей майбутніх молодших спеціалістів сфери харчування.
- Підготовка майбутніх учителів початкової школи до педагогічної імпровізації.
- Формуванння акмеологічної компетентності вчителя в системі післядипломної педагогічної освіти
- Формування загальнокультурної компетенції майбутніх фахівців технічного профілю в пороцесі вивчення дисциплін гуманітарного циклу
- Теорія і практика професійної підготовки майбутніх фахівців фізичного виховання і спорту із застосуванням інформаційних технологій