Ви є тут

Фізіолого-біохімічні особливості накопичення азоту та формування якості зерна у різних генотипів озимої м'якої пшениці.

Автор: 
Починок Віталій Михайлович
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
3409U002674
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
Список скорочень.
ВСТУП.
РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ
1. . Фотосинтетичний апарат як основа формування зернової продуктивності
1.2. Продуктивність і якість зерна пшениці у зв'язку з особливостями розподілу азоту в рослині.
1.3. Основні показники якості зерна озимої м'якої пшениці.
1.3. Застосування білкових маркерів пшениці.
1.3. Особливості формування та накопичення ВМ глютенінів та гліадинів.
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ.
2.1. Характеристика генотипів озимої м'якої пшениці,
залучених у досліди
2.2. Умови проведення дослідів
2.3. Вимірювання інтенсивності фотосинтезу, транспірації, дихання.
2.4. Визначення маси сухої речовини по органах та визначеня вмісту у прапорцевих листках хлорофілів a та b і суми каротиноїдів.
2.5. Визначення вмісту загального азоту в рослинному матеріалі хлорамінним методом
2.6. Електрофоретичне
розділення високомолекулярних глютенінів.
2.7. Електрофоретичне
розділення гліадинів.
РОЗДІЛ 3. ПРОДУКТИВНІСТЬ І ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ АЗОТУ У РОСЛИН ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ
3. Активність фотосинтетичного апарату та особливості ремобілізації азоту протягом достигання у контрастних за якістю зерна генотипів озимої пшениці
3.2. Фотосинтез і накопичення азоту у рослин озимої пшениці різних сортів.
РОЗДІЛ 4. ВМІСТ АЗОТУ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНА АКТИВНІСТЬ ЛИСТКІВ І СТЕБЛА ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ
РОЗДІЛ 5. УТВОРЕННЯ ТА НАКОПИЧЕННЯ ВИСОКОМОЛЕКУЛЯРНИХ ГЛЮТЕНІНІВ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗЕРНІВКИ ПШЕНИЦІ.
УЗАГАЛЬНЕННЯ
ВИСНОВКИ
СПИСОК