ЗМІСТ
ВСТУП………………………………………………………………………
РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ ДИФУЗІЙНОЇ СТАНЦІЇ ЦУКРОВОГО ЗАВОДУ ЯК ОБ’ЄКТА
УПРАВЛІННЯ……………………………………….
1.1. Аналіз процесу екстрагування цукру з бурякової стружки……
1.2. Аналіз процесу висолоджування в колонних дифузійних апаратах
1.3. Аналіз систем автоматизації колонними дифузійними станціями
1.3.1. Існуючі системи управління процесом виcолоджування……
1.3.2. Шляхи вдосконалення системи автоматизації дифузійної
станції……………………………………………………….
1.4. Основні результати і висновки до
розділу…………………………
1.5. Мета роботи і задачі досліджень………………………………….
РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА БАЗИ ЗНАНЬ ПІДСИСТЕМИ ПРИЙНЯТТЯ
РІШЕНЬ…………………………………………………………………
2. Розробка методики опису предметної області ПППР…………….
2.1. Аналіз алгоритмів акумулювання та структурної систематизації експертних
даних………………………………………
2.1. Структурний аналіз процесу висолоджування…………………
2.1.2. Розробка функціональної моделі дифузійної станції………
2.1.2.2. Діаграма блоку «визначення вимог до технологічного
процесу»…………………………………………………….
2.1.2. Діаграма блоку «ідентифікація параметрів технологічного
процесу»…………………………………………………………
2.1.2.4. Діаграма блоку «обстежити роботу обладнання»…………
2.2. Збір та обробка експертної інформації…………………………….
2.2.1. Аналіз моделей представлення знань в ПППР…………………
2.2.2. Розробка бази знань експертної інформації для ПППР……….
2.3. Структурування бази знань на підставі показників роботи дифузійної
станції……………………………………………………….
2.4. Основні результати та висновки до
розділу…………………………
РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА АЛГОРИТМІВ НЕЧІТКОГО ЛОГІЧНОГО
ВИВЕДЕННЯ РЕКОМЕНДОВАНИХ РІШЕНЬ…………………
3. Вибір структури і основних компонентів ПППР…………………
3.2. Формування рекомендацій для зміни технологічних параметрів
3.3. Розробка методики розрахунку прогнозованих показників роботи дифузійної
станції ………………………………………………………
3.3.1. Вибір параметрів для розрахунку показників роботи
дифузійної станції…………………………………………………….
3.3.2. Розробка моделі розрахунку прогнозованих показників роботи
Вирішення задачі звуження множини вибору рекомендованих
рішень………………………………………………………………
3.5. Основні результати та висновки до
розділу………………………….
РОЗДІЛ 4. РОЗРОБКА МОДУЛЯ УПРАВЛІННЯ ПРОДУКТИВНІСТЮ
ДИФУЗІЙНОЇ СТАНЦІЇ……………………………………………….
4.1. Аналіз впливу продуктивності на показники роботи дифузійної
станції………………………………………………………………….
4.2. Розробка методики розрахунку втрат цукру при зберіганні……….
4.3. Розробка методики планування подачі сировини на переробку з врахуванням
показників її якості та втрат цукру при зберіганні …
4.4. Формування рекомендацій для управління продуктивністю дифузійної
станції…………………………………………………….
4.5. Основні результати і висновки до
розділу…………………………
РОЗДІЛ 5. РЕАЛІЗАЦІЯ ПІДСИСТЕМИ ПІДТРИМКИ ПРИЙНЯТТЯ
РІШЕНЬ У СКЛАДІ АСУ ДИФУЗІЙНОЇ СТАНЦІЇ………………
5.1. Функціональна структура системи управління з підсистемою
підтримки прийняття рішень………………………………………….
5.2. Реалізація системи видачі рекомендацій у разі порушення
технологічного режиму………………………………………………
5.3. Реалізація системи видачі рекомендацій для узгодження процесу
зберігання і переробки буряку………………………………………
5.4. Основні результати і висновки до
розділу…………………………
ВИСНОВКИ……………………………………………………………….
СПИСОК
- Київ+380960830922