- Київ+380960830922
Ви є тут
Введіть ключові слова для пошуку дисертацій:
Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Тип роботи:
Дис. канд. наук
Рік:
2008
Артикул:
0408U001894 129 грн
Рекомендовані дисертації
- Збалансованість як метод управління прибутковістю підприємств (на матеріалах хлібопекарної промисловості).
- Основи організаційно-економічний механізму управління стійкістю розвитку судноплавних компаній.
- Управління нематеріальними активами підприємств АПК
- Формування ринкової інфраструктури аграрних підприємств
- Управління відтворювальними процесами підприємства
- Стратегічне управління інвестиційною діяльністю сільськогосподарських підприємств.
- Інвестиційний потенціал підприємства: формування та розвиток (за матеріалами хімічних підприємств України)
- Оцінка вартості діючих машин та устаткування у поточному періоді (на прикладі металургійних підприємств)
- Механізм управління конкурентоспроможністю підприємств на ринку молокопродуктів
- Оцінка конкурентноспроможності промислових підприємств на основі аналізу їхніх потенціалів