Ви є тут

Управління виробничим потенціалом фермерських господарств регіону

Автор: 
Воюєва Юлія Анатоліївна
Тип роботи: 
Дис. канд. наук
Рік: 
2009
Артикул:
0409U001723
129 грн
Додати в кошик

Вміст

ЗМІСТ
ВСТУП
РОЗДІЛ 1. НАУКОВІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ 1.1. Сутність та структура виробничого потенціалу1.2. Принципи і складові організаційно-економічного механізму відтворення виробничого потенціалу тв управління ним1.3. Методичні підходи до оцінки ефективності використання виробничого потенціалу ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
РОЗДІЛ 2. РОЗВИТОК ТА ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ РЕГІОНУ2.1. Ретроспектива та сучасний стан фермерськихгосподарств Миколаївської області та їх земельного потенціалу2.2. Трансформація матеріально-технічного потенціалу та фінансового забезпечення фермерських господарств2.3. Оцінка результативності та ефективності використання виробничого потенціалу фермерських формувань ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ
РОЗДІЛ 3. ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ФОРМУВАННЯМ ТА ВИКОРИСТАННЯМ ВИРОБНИЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ3.1. Формування необхідної матеріально-технічної бази фермерства та впровадження інноваційних технологій 3.2. Оптимізація розмірів фермерських господарств, поглиблення їх спеціалізації та ефективний розвиток агропромислової інтеграції і кооперації
3.3. Раціональне сполучення державного, регіонального і місцевого управління у регулюванні діяльності фермерських господарств ВИСНОВКИ ДО
РОЗДІЛУ ВИСНОВКИДОДАТКИСПИСОК